Diensten

Batya Brown Stanley ter Haar nieuwe website

Batya Brown Stanley ter Haar nieuwe website. We zijn druk bezig met de bouw van de website van Batya Brown. We hebben gekozen voor de combinatie webshop/blog, dit omdat Batya prachtige artikelen verkoopt maar ook een duidelijke boodschap heeft. Batya is een veelzijdige vrouw met humor en heeft het hart op de juiste plaats. We vinden het leuk om voor haar aan het werk te zijn.

Batya ik ben benieuwd wat je er van vind !!!!!

Batya Brown Stanley ter Haar nieuwe website

batya brown website stanley ter haar
Stanley ter Haar Batya brown. Ontwikkeling Website

Wil jij ook een website laten maken?

Die niet alleen functioneert maar ook weergeeft wie je echt bent en wat je graag wil laten zien/vertellen. Neem gerust contact met ons op.

Wie is Batya Brown:

Ik run sinds kort een bedrijf als beeldend kunstenaar én ik sta op het podium als motivational speaker over diverse thema’s en als spokenword artiest.
Integreer die zo af en toe, zoals workshops geven bij verschillende organisaties en het organiseren van kunst evenementen. Dan geef ik een workshop met kleurrijke kunst-lessen.

Batya Brown heeft samengewerkt met Stichting Mooi Werk te Schiedam en via deze organisatie heb ik mijn eerste expositie in juni 2018 mogen houden tijdens het kunstevenement “ Ik Toon”.

Vanaf oktober tot eind 2018 was er een bijdrage van mij te zien aan de tentoonstelling Familieverhalen in het Stedelijk Museum te Schiedam.
In mei 2019 was mijn eerste editie van Bellypaint Art &Fashion gelanceerd in het stedelijk Museum Schiedam.

Batya Brown Stanley ter Haar nieuwe website
Kijk snel op op de website van Batya Brown “Under construction”.

Klik hier om terug te gaan naar de blog.

Plaats hier je reactie

like Like
0
Beweldig Geweldig
0
Boos Boos
0

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Article:

0 %