Wij schrijven jouw Biografie

Biografie of levensverhalen schrijven

Stel, je wil graag je biografie schrijven of een stuk(je) van je levensverhaal, maar weet niet waar te beginnen. Of je vindt het moeilijk om het gevoel met het denken te vermengen en dit op je eigen manier op te schrijven. Het kan ook zijn dat je het leuk vindt om dialogen erbij te schrijven, maar niet weet hoe dat moet. En moet een levensverhaal altijd waar zijn? Het kunnen vragen zijn waar je aan denkt al voordat je een pen op papier hebt gezet, of juist dat je tijdens het schrijven tegen deze problemen aanloopt. Het hoeft niet. Ik ben er om jou helpen. En wat wellicht fijn is om te weten, ik heb jaren ervaring in het schrijven van boeken met daarin iemands levensverhaal. Wil je dat ik je zelf geschreven levensverhaal nakijk op spelling en/of op de schrijftechnieken die je wel of niet gebruikt, ook dat is mogelijk.

Hoe gaat het in zijn werk

  1. Stanley ter Haar doet een intake. Dit is een soort interview waar hij jou vragen stelt. Door jouw antwoorden ontstaat er al een rode draad in jouw verhaal. Het interview wordt uitgewerkt door Stanley.
  2. Jacqueline Voskuil gaat met je aan de gang om er een echt biografie van te maken. Ook kan Ze je helpen bij het zelf schrijven en/of nakijken.
  3. Nadat je zelf of wij jouw biografie hebben geschreven en na is
    gekeken zijn er verschillende mogelijkheden:

Nadat je je biografie hebt geschreven en na is
gekeken zijn er verschillende mogelijkheden:

a. Het verhaal wordt per mail naar je toegezonden.
b. Je verhaal wordt ingebonden
c. Je verhaal wordt gedrukt als een boek

Bij de laatste twee opties zijn er extra kosten aan verbonden.