wij schrijven je levensverhaal

Loop je al jaren rond met het idee om je levensverhaal te schrijven? Ben je al lang bezig met zelf te schrijven en zie je door de bomen het bos niet meer? Je bent niet de enige! Mensen hebben van nature de behoefte hun unieke levensverhaal voor de toekomst vast te leggen om het niet verloren te laten gaan.
Niet iedereen heeft schrijftalent, of heeft de tijd om zelf een levensverhaal op te tekenen. In dat geval kan je je levensverhaal laten schrijven. Hoe gaat dat in zijn werk?

Stel je eens voor, je eigen boek in je boekenkast. Of misschien wel in de Nederlandse bibliotheken. Jouw levensverhaal of de geschiedenis van je (familie)bedrijf kunnen nalaten aan je kinderen en kleinkinderen. Voor veel mensen is dit een grote wens. Het hoeft echter niet bij een wens te blijven. Je eigen boek schrijven is zeker niet makkelijk, maar wat het vooral is? Een kwestie van niet twijfelen,
maar doen.

Jouw levensverhaal schrijven wij voor je op.

Stanley ter Haar doet een intake. Dit is een soort interview waar hij jou vragen stelt. Door jouw antwoorden
ontstaat er al een rode draad in jouw levensverhaal. Het interview wordt uitgewerkt door Stanley.

Jacqueline Voskuil gaat met je aan de gang om er een echt boek(je) van te maken. Ze helpt je bij het schrijven en/of nakijken.

Nadat je je levensverhaal hebt geschreven en na is gekeken zijn er verschillende mogelijkheden:

a. Het verhaal wordt per mail naar je toegezonden.
b. Je verhaal wordt ingebonden
c. Je verhaal wordt gedrukt als een boek

Bij de laatste twee opties zijn er extra kosten aan verbonden.