Blog

Boekrelease Jacqueline Voskuil

Boekrelease Jacqueline Voskuil
20 April 2023 / Leeuwarden
Boekrelease “Dromen en seksueel misbruik

Het is zover, de lancering van het nieuwste boek van Jacqueline Voskuil. Inmiddels werk ik (Stanley) al vijf jaar met Jacqueline samen en het is een hele prestatie dat we na 5 jaar weer een boek kunnen publiceren, met daarin vooral de dromen en de inhoud van de mensen uit ons eigen team. Er is lang aan gewerkt, maar eindelijk is het dan zover: Zaterdag 29 april komt het boek van Jacqueline Voskuil uit.

Boekrelease Jacqueline Voskuil

Het boek heet: ‘Dromen en seksueel misbruik’

Dromen en seksueel misbruik

Bestellen
€ 20,50

Wat kunnen dromen je vertellen over seksueel misbruik? In dit boek duidt Jacqueline Voskuil de dromen van een aantal mensen die in hun jeugd seksueel misbruik hebben meegemaakt. Hun dromen lijken op het eerste gezicht niet bijzonder verontrustend. Of toch?Dromen en seksueel misbruik aantalNu vooruit bestellen.

Wat je kunt verwachten

Een boek met dromen van mensen die seksueel misbruik hebben meegemaakt, met droomduiding en veel informatie over droombeelden. Wat maakt dat een droom positief of juist verontrustend is? Wat is de betekenis van diverse droomsymbolen en op welke manier hebben deze een relatie met het misbruik? Duik dieper in de wereld van de droomsymboliek.

Uitnodiging Boekrelease

De lancering zal plaatsvinden in Doetinchem, in het prachtige gebouw ‘De Kruisberg’, de voormalige gevangenis. Wil jij deze feestelijke lancering bijwonen? Lijkt het je fijn om als één van de eersten dit boek te kopen en wellicht als eerste een recensie ervan op de website te zetten?

Je bent van harte welkom en voor een drankje wordt gezorgd.

Geef aan of je komt en met hoeveel personen, zodat we op je rekenen. Laten we er een leuk feest van maken! Hou de facebook pagina van Jacqueline Voskuil in de gaten en blijf op de hoogte van deze boeklancering.

Praktische informatie

Het boek bestellen
€ 20,50

  • Datum: Zaterdag 29 april om 13:00
  • Locatie: De Kruisberg, Klootsemastraat 1, Doetinchem


Alle rechten voorbehouden
© 2023 Stanley ter Haar |  Jacqueline Voskuil

Plaats hier je reactie

Like
2
Geweldig
8
Boos
0

You may also like

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in:Blog

Next Article:

0 %